Kihiline kohupiima-leiva magustoit

Allikas: “100 magustoitu”

Vaja läheb:

500 g kohupiima

200 g hapukoort

5,5 sl suhkrut

500 g vanemat leiba

50-100 g võid

1,5 tl kaneeli

1 purk hapukat õunakeedist

Sega kohupiim hapukoore või maitsestamata jogurtiga, lisa 2 sl suhkrut. Riivi tahkunud leib. Sulata pannil või, rösti selles riivitud leiba koos 3,5 sl suhkru ja kaneeliga ning lase jahtuda. Pane kaussi kiht kohupiima, sellele kiht leivapuru ja kiht moosi, seejärel lao samad kihid veel kord. Kõige peale puista leivapuru. Magustoit on maitsvaim 2–3 tunni pärast, kuid sobib süüa ka järgmisel päeval, kui see on täielikult läbi imbunud. Kui tahad rooga pakkuda kohe, jäta kohupiim vedelam ja pane ohtralt moosi vahele.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: