Kana-kartulipirukas

Põhi: 

300 g lehttainast

Täidis:

5 suuremat riivitud keedetud kartulit

2 kanafileed

1 sl peterselli

2 dl piima

2 dl hapukoort

soola, pipart

Peale:

mozzarella juustu

 Rulli tainas laiali ja tõsta tainarulli abil võitatud 26 cm läbimõõduga vormi põhja ja äärtele.  Pruunista kanafileed. Sega piim, hapukoor ja maitseained. Lao riivitud kartulid, kanafileed tainapõhjale, vala üle hapukooreseguga. Peale pane juust. Küpseta pirukat 175-kraadises ahjus, kuni on pealt pruun ja tainas küps.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: