Kana-kartulipirukas

Põhi: 

300 g lehttainast

Täidis:

5 suuremat riivitud keedetud kartulit

2 kanafileed

1 sl peterselli

2 dl piima

2 dl hapukoort

soola, pipart

Peale:

mozzarella juustu

 Rulli tainas laiali ja tõsta tainarulli abil võitatud 26 cm läbimõõduga vormi põhja ja äärtele.  Pruunista kanafileed. Sega piim, hapukoor ja maitseained. Lao riivitud kartulid, kanafileed tainapõhjale, vala üle hapukooreseguga. Peale pane juust. Küpseta pirukat 175-kraadises ahjus, kuni on pealt pruun ja tainas küps.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: