Rabarberi-juustukook

Allikas: Toidutare

Vaja läheb:

150 g Digestive küpsiseid

75 g võid

4oo g maitsestamata toorjuustu

400 g kohupiimapastat

4 muna

2 tl vaniljesuhkrut

2 sl tärklist

400 g rabarbereid

1,5 dl suhkrut

Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru segu küpsetuspaberiga kaetud 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja. Keeda tükeldatud rabarbereid suhkruga 15–20 minutit. Vahusta toasoe toorjuust koos kohupiimapasta ja vaniljesuhkruga. Lisa pidevalt segades ühekaupa munad, jahtunud rabarberimoos ja kõige lõpuks tärklis. Vala kate küpsisepõhjale ning küpseta 160° juures 1 tund ja 15 minutit või kuni kook lööb vormi äärtest lahti. Serveeri jahtunult.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: