Rabarberi-juustukook

Allikas: Toidutare

Vaja läheb:

150 g Digestive küpsiseid

75 g võid

4oo g maitsestamata toorjuustu

400 g kohupiimapastat

4 muna

2 tl vaniljesuhkrut

2 sl tärklist

400 g rabarbereid

1,5 dl suhkrut

Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru segu küpsetuspaberiga kaetud 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja. Keeda tükeldatud rabarbereid suhkruga 15–20 minutit. Vahusta toasoe toorjuust koos kohupiimapasta ja vaniljesuhkruga. Lisa pidevalt segades ühekaupa munad, jahtunud rabarberimoos ja kõige lõpuks tärklis. Vala kate küpsisepõhjale ning küpseta 160° juures 1 tund ja 15 minutit või kuni kook lööb vormi äärtest lahti. Serveeri jahtunult.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: