Loomaliha ja Guinnessi õlle hautis

Vaja läheb:

500 g loomaliha

1 dl Guinnessi õlut

2 sibulat

2 porgandit

2 sl tomatipüreed

soola, pipart

jahu

õli

Pruunista loomaliha õlis, lisa sibul ja porgand ning kuumuta koos läbi. Lisa tomatipüree ja jahu ning sega läbi. Vala peale õlut ja veidi vett ning hauta tasasel tulel kaane all, kuni liha on pehme (selleks kulub üle tunni).  Kontrolli aeg-ajalt, et vedelik ära ei kaoks, vajadusel lisa veidi vett. Serveeri kartulitega.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: