Loomaliha ja Guinnessi õlle hautis

Vaja läheb:

500 g loomaliha

1 dl Guinnessi õlut

2 sibulat

2 porgandit

2 sl tomatipüreed

soola, pipart

jahu

õli

Pruunista loomaliha õlis, lisa sibul ja porgand ning kuumuta koos läbi. Lisa tomatipüree ja jahu ning sega läbi. Vala peale õlut ja veidi vett ning hauta tasasel tulel kaane all, kuni liha on pehme (selleks kulub üle tunni).  Kontrolli aeg-ajalt, et vedelik ära ei kaoks, vajadusel lisa veidi vett. Serveeri kartulitega.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: