Veinis marineeritud broilerifileed

Retsept: nami-nami.ee

Vaja läheb:

4 kanafileed

1 dl valget  veini

20 g jahvatatud pähkleid

20 g riivitud parmesani

2 sl Dijoni sinepit

Marineeri kanafileesid paar tundi või üle öö valges veinis. Pruunista marineeritud kanafileed pannil kergelt mõlemalt poolt. Sega riivitud parmesan, pähklid ja sinep, määri fileedele. Tõsta fileed ahjuvormi ja küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: