Veinis marineeritud broilerifileed

Retsept: nami-nami.ee

Vaja läheb:

4 kanafileed

1 dl valget  veini

20 g jahvatatud pähkleid

20 g riivitud parmesani

2 sl Dijoni sinepit

Marineeri kanafileesid paar tundi või üle öö valges veinis. Pruunista marineeritud kanafileed pannil kergelt mõlemalt poolt. Sega riivitud parmesan, pähklid ja sinep, määri fileedele. Tõsta fileed ahjuvormi ja küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: