Burgundia lihapada

Väga maitsev liharoog. Valmistamine võtab aega, aga see on seda väärt! Idee Toidutarest.

Vaja läheb:

500 g veiseliha

toiduõli

150 g sibulaid

100 g väherasvast suitsupeekonit

pipart, soola

2 sl jahu

2 sl tomatipastat

3 dl punast veini

2 dl puljongit

2 küüslauguküünt

2 porgandit

Eemalda lihalt kelme ja lõika liha kuubikuteks. Kuumuta õli. Koori sibulad ja pruunista väiksemaid tervelt või suuremaid poolitatult mõni minut. Tõsta kõrvale. Pruunista ribadeks lõigatud suitsupeekonit mõni minut. Tõsta kõrvale. Pruunista liha mitmes jaos. Maitsesta liha musta pipra ja soolaga, lisa peekon ja sibul ning sega, lisa jahu ning prae mõni minut. Sega juurde tomatipasta, vein, kuum puljong, porganditükid ja hakitud küüslauguküüned. Hauta tasasel tulel aeg-ajalt segades, kuni liha on pehme.  Serveeri keedetud kartulitega. Retsept on mõeldud kolmele sööjale.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: