Burgundia lihapada

Väga maitsev liharoog. Valmistamine võtab aega, aga see on seda väärt! Idee Toidutarest.

Vaja läheb:

500 g veiseliha

toiduõli

150 g sibulaid

100 g väherasvast suitsupeekonit

pipart, soola

2 sl jahu

2 sl tomatipastat

3 dl punast veini

2 dl puljongit

2 küüslauguküünt

2 porgandit

Eemalda lihalt kelme ja lõika liha kuubikuteks. Kuumuta õli. Koori sibulad ja pruunista väiksemaid tervelt või suuremaid poolitatult mõni minut. Tõsta kõrvale. Pruunista ribadeks lõigatud suitsupeekonit mõni minut. Tõsta kõrvale. Pruunista liha mitmes jaos. Maitsesta liha musta pipra ja soolaga, lisa peekon ja sibul ning sega, lisa jahu ning prae mõni minut. Sega juurde tomatipasta, vein, kuum puljong, porganditükid ja hakitud küüslauguküüned. Hauta tasasel tulel aeg-ajalt segades, kuni liha on pehme.  Serveeri keedetud kartulitega. Retsept on mõeldud kolmele sööjale.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: