Piimas hautatud räimed

Retsept on pärit Jüri Tuuliku raamatust „Räim, pisike kena kala” (2008).

 Vaja läheb:

500 g räime

1 kl piima

1 sibul

2 sl õli

loorberilehte

pipart

soola

 Hautamisnõusse laotud puhastatud räimedele panna peale sibularõngad ning valada üle piimaga. Lisada ka õli, loorber, pipar ning hautada aeglasel tulel 1-1,5 tundi. Serveerida keedetud kartuliga.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: