Pitsataskud

Ülihead pirukad, mida pole tegelikult üldse raske teha. Eeskujuks olid Viljandi Kivipagari šedöövrid, mis on lihtsalt suurepärased.

Vaja läheb:

pärmitainast

hakkliha

paprikat

sibulat

soola

pipart

oreganot

riivitud juustu

määrimiseks muna

1. Prae hakkliha, sibul ja paprika pannil, maitsesta soola, pipra ja oreganoga.

2. Rulli tainas laiali, pane täidis tainale, lisa ka riivitud juustu, kata teise tainapoolega ning lõika välja.

3. Määri pirukad pealt munaga, raputa peale riivjuustu. Lase natuke kerkida ning seejärel küpseta, kuni on pealt ilusad pruunid.

4. Pärast ahjustvõtmist piserda veega ja hoia natuke puhta rätiku all, nii püsivad pirukad kauem pehmed.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: