Pitsataskud

Ülihead pirukad, mida pole tegelikult üldse raske teha. Eeskujuks olid Viljandi Kivipagari šedöövrid, mis on lihtsalt suurepärased.

Vaja läheb:

pärmitainast

hakkliha

paprikat

sibulat

soola

pipart

oreganot

riivitud juustu

määrimiseks muna

1. Prae hakkliha, sibul ja paprika pannil, maitsesta soola, pipra ja oreganoga.

2. Rulli tainas laiali, pane täidis tainale, lisa ka riivitud juustu, kata teise tainapoolega ning lõika välja.

3. Määri pirukad pealt munaga, raputa peale riivjuustu. Lase natuke kerkida ning seejärel küpseta, kuni on pealt ilusad pruunid.

4. Pärast ahjustvõtmist piserda veega ja hoia natuke puhta rätiku all, nii püsivad pirukad kauem pehmed.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: